Uitnodiging Social Impact Day Zwolle

Dinsdag 19 november 2019

Uitnodiging Social Impact Day Zwolle

Beste lezer,

Bijzonder nieuws: de allereerste editie van Social Impact Day Zwolle komt eraan en gaat plaatsvinden op 28 september 2017 bij poppodium Hedon in Zwolle. Wij zijn betrokken bij deze dag en daarom nodigen we u graag uit voor dit bijzondere evenement. Let op: u kunt zich nu aanmelden voor deze dag!

Social Impact Day is hét evenement over ondernemen met maatschappelijke impact in Oost Nederland. Toonaangevende ondernemers spreken over hoe zij maatschappelijk met financieel rendement combineren. Met diverse workshops, panels en lezingen bent u in één dag helemaal up-to-date en klaar om (nog) meer sociaal-economische meerwaarde te genereren.

Het programma barst van de inspiratie en wij zijn erg trots op het uiteindelijke resultaat. De dag wordt geopend door Keynotes van hoogleraar transitiekunde , Willemijn Verloop (Warchild en Social Enterprise) en niemand minder dan Ben Cohen, de oprichter van Ben & Jerry’s ijs, die speciaal voor deze dag naar Nederland komt!

Ook zal op deze dag de Social Impact Award 2016 worden uitgereikt. Onder leiding van een deskundige Jury wordt een jong bedrijf dat werkt aan maatschappelijke impact verkozen tot Social Impact Ondernemer van het jaar. De prijs bestaat uit een geldbedrag én een advies- en coachingtraject, en kan hierdoor de ondernemers net dat zetje geven om hun activiteiten uit te breiden, het verdienmodel te versterken of de maatschappelijke impact te vergroten.

Om het bereik en effect van Social Impact Day Groningen nog groter te maken zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u het evenement onder de aandacht kan brengen bij uw achterban. Bijvoorbeeld door onderstaande videoboodschap van de oprichter van Ben & Jerry’s te delen, een nieuwsbericht op jullie website op te nemen of door dit bericht door te sturen aan kennissen of collega’s.

Het evenement vindt plaats in samenwerking met Let’s Gro, het succesvolle inspiratiefestival over de toekomst van Groningen. Het Noorden barst van de goede initiatieven en innovaties, en het potentieel is nog vele malen groter. Tijdens Let’s Gro worden de goede ideeën voor stad en regio opgehaald.

Alvast heel hartelijk dank!

Bekijk de videoboodschap van oprichter Ben & Jerry’s aan ondernemers uit Noord-Nederland:

Programma

Bekijk het programma van Social Impact Day Groningen:

Nieuwsbrief

Meer weten? Lees het zelf in onze meest recente nieuwsbrief.
Abonneer uzelf snel op onze nieuwsbrief om geen informatie te missen over dit inspirerende evenement.

We hopen u te zien op 9 november in het Groninger Forum!