Kees Klomp

Adviseur/ ondernemer

Stop doing business, start being human. Dát is waar het volgens Kees Klomp om gaat in de nieuwe economie.

Jarenlang werkte hij als marketingconsultant bij grote bureaus in de snelle zakenwereld voor grote merken waar het vooral draaide om geld. Hij zag dat het anders moest en anders kan. Hij verhuisde van de Randstad naar Drenthe en richtte zich op betekenisvol ondernemen. Inmiddels is hij een inspirerend schrijver, adviseur en ondernemer die pleit voor ondernemen zonder dat dat ten koste gaat van mensen of onze planeet. Of nog beter: ondernemen met  maatschappelijk toegevoegde waarde. Dat is waar bedrijven de komende jaren het verschil mee gaan maken.

In zijn Handboek Betekenisvol Ondernemen dat werd genomineerd voor de Pim Marketingprijs 2017, geeft hij talloze voorbeelden  van zulke bedrijven. En voor zijn platform  Purpose People ontmoet en interviewt hij de ondernemers achter deze sociale, duurzame en betekenisvolle ondernemingen.

Op Social Impact Day neemt Kees ons in zijn lezing aan de hand van video-fragmenten mee in de drijfveren, successen en lessen van inspirerende sociaal ondernemers.