Word Vriend of Partner!

Door Redactie op augustus 9, 2019

Word Vriend of Partner!

Social Impact Day Zwolle 2019 is hét evenement over ondernemen met economische en maatschappelijke meerwaarde. Sociaal en duurzaam ondernemen is het nieuwe ondernemen. Consumenten verwachten het, werknemers willen het, jij ook?

Het doel van Social Impact Day Zwolle is om het sociaal ondernemerschap in regio Zwolle te versnellen. Met inspirerende best practices, handige tips & tricks en uitwisseling van nieuwe ideeën realiseren we de volgende stap in ondernemen met sociaaleconomische meerwaarde. We gaan het gewoon doen.

Help je mee om van Social Impact Day een succes te maken? Hieronder staan een aantal standaard voorbeelden hoe je Social Impact Day kunt ondersteunen. In overleg zijn ook andere vormen van partnerships mogelijk.

Word Partner van Social Impact Day Zwolle
Met een bijdrage van €1500,- wordt jouw organisatie officieel Partner. De naam van uw bedrijf of project met logo/afbeelding wordt zichtbaar op alle event- en social media-uitingen. Daarnaast wordt er informatie over jouw bedrijf of project op een nieuw platform over circulair en sociaal ondernemen in de regio Zwolle geplaatst. Je kunt met één persoon deelnemen aan het Social Impact Dinner (29 oktober) voor agenda bepalende bestuurders en ondernemers én met 3-4 personen aanwezig zijn op Social Impact Day op 19 november.

Word Strategisch Partner van Social Impact Day Zwolle
Met een bijdrage van minimaal €5000,- wordt jouw organisatie officieel Strategisch Partner. Naast de voordelen van bovenstaand partnerschap realiseert de organisatie van Social Impact Day aanvullende PR die persoonlijk met jou wordt afgestemd. Uiteraard behoren invulling geven aan onderdelen van het event en content aanleveren tot de opties. Je kunt met 2-3 personen aanwezig zijn op het Social Impact Dinner én met 8-10 personen op Social Impact Day.

Word Hoofdsponsor van Social Impact Day Zwolle
Met een bijdrage van minimaal €10.000,- wordt jouw organisatie officieel Hoofdsponsor. Aanvullend op het strategisch partnership heb je als hoofdsponsor de mogelijkheid om, in overleg met de organisatie, een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het hoofdprogramma en krijg je de kans om een deel van jouw netwerk gratis toegang tot het evenement te geven.

Word Vriend van Social Impact Day Zwolle
Ook met een aanzienlijke donatie in natura kun je impact maken, bijvoorbeeld door mankracht, materialen, media of essentiële onderdelen voor het evenement te leveren. Op deze manier wordt je Vriend van Social Impact Day. Afstemming over een tegenprestatie vindt plaats in overleg.

Wij hopen van harte dat jij Social Impact Day Zwolle wilt ondersteunen!

Neem voor informatie contact op met info@socialimpactdayzwolle.nl.