Pitches Circulair Ondernemen Award regio Zwolle tijdens Social Impact Day Zwolle

Door Redactie op oktober 22, 2019

Pitches Circulair Ondernemen Award regio Zwolle tijdens Social Impact Day Zwolle

Welk bedrijf wordt bekroond tot hét boegbeeld van circulair ondernemen? De jury is momenteel bezig om de inzendingen te beoordelen en nomineert 5 bedrijven die op 19 november 2019 gaan pitchen op Social Impact Day Zwolle. Wie volgt Schagen Infra B.V. op als winnaar van de Circulair Ondernemen Award 2018?

Over de award
Regio Zwolle wil vooroplopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen en grondstoffen wordt voorkomen en iedereen meedoet. Deze transitie is hard nodig en biedt tegelijkertijd grote kansen voor bedrijven. Om deze beweging te versnellen, te versterken én om bedrijven bewust te maken van de noodzaak en kansen van circulair ondernemen, reikt Stichting Duurzaam Ondernemen Regio Zwolle (DORZ) in samenwerking met partners vanuit de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven, dit jaar voor de 2de keer de Circulair Ondernemen Award uit.

Winnaar 2018
Vorig jaar won Schagen Infra B.V. uit Hasselt de felbegeerde award. Gert Brunink en Erik van der Worp hebben uit handen van gedeputeerde Annemieke Traag van provincie Overijssel de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle 2018 ontvangen. Hoewel Schagen Infra B.V. nog geen absolute koploper is op het gebied van circulair ondernemen in de sector, wil het bedrijf wel graag een voortrekkersrol innemen en deze rol ook uitbouwen. De jury prijst de integrale aanpak en circulaire ambities van Schagen Infra B.V. en zeker ook de manier waarop zij bezig zijn om hun circulaire verhaal gebaseerd op de SDG’s naar buiten te brengen en hoopt dat zij dit met het winnen van deze prijs verder zullen doorzetten.